Olet 3 ilmaisen artikkelin artikkelissa 2, rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi lisää.

Yksi maailman suurimmista vakuutusyhtiöistä, jolla on hallinnoitavia varoja 675 miljardia dollaria ja vuositulot 30 miljardia dollaria, on ostanut 100 miljoonan dollarin arvosta bitcoinia.

„Kumppanuutemme MassMutualin kanssa tarkoittaa Bitcoinin laajentumista vakuutusalalle ja yleisiin sijoitustileihin sekä ainutlaatuista kykyämme vastata institutionaalisten sijoittajien monimutkaisiin tarpeisiin“, ostoa helpottanut NYDIG sanoi lausunnossaan.

Sunnuntaina SEC-arkistointi paljasti, että New York Digital Investment Group (NYDIG) oli kerännyt 100 miljoonaa dollaria vain yhdeltä sijoittajalta.

Nyt WSJ on tunnistanut heidän olevan Massachusetts Mutual Life Insurance Co, 170 vuotta vanha keskinäinen henkivakuutusyhtiö, jolla on noin viisi miljoonaa asiakasta.

MassMutual sanoi, että tämä oli strateginen investointi monipuolistamiseen samalla kun hyödynnettiin uusia mahdollisuuksia, „antaen meille mitatun mutta merkityksellisen altistumisen yhä digitaalisemman maailman kasvavalle taloudelliselle puolelle“.
Tämän tekeminen vakuutusyhtiön tunnetuimmaksi bitcoin-investoinniksi NYDIGin perustajan ja toimitusjohtajan Ross Stevensin kanssa toteamalla, että muutkin vakuutusyhtiöt ovat ostaneet yrityksen kautta.

NYDIG on nyt kasvanut 2,3 miljardiin dollariin bitcoinissa ja muissa hallinnoitavissa olevissa salauksissa vain vuosia sen jälkeen, kun se on noussut Stone Ridge Asset Managementista.

MassMutualille tämä 100 miljoonaa dollaria on pieni osa heidän kokonaisvarallisuudestaan, mutta vakuutusyhtiöstä on nyt tullut ensimmäinen, joka hajautti julkisesti bitcoiniksi.

Kommentare geschlossen