De zes dagen durende winst van Bitcoin heeft de focus verlegd naar de psychologische horde van 12.000 dollar. Sommige analisten kijken nog hoger.

Bitcoin sloot op maandag voor de zesde achtereenvolgende dag en bevestigde daarmee de langste dagelijkse winnende trend sinds augustus 2019, zo blijkt uit de gegevens van de CoinDesk.
De cryptocurrency is gestegen van $10.500 naar $11.700 sinds afgelopen woensdag.
Volgens eToro-marktanalist Simon Peters zal de opwaartse beweging waarschijnlijk doorgaan.
Het bedrijf Vierkant van de betaling in bitcoin heeft het investeerdersvertrouwen in de vooruitzichten op lange termijn van de cryptocurrency opgevoerd en de gemeenschap gekregen die zich afvraagt welke andere bedrijven potentieel volgende zouden kunnen zijn, zei hij.

De technische bias, ook, heeft bullish met de cryptocurrency overtuigende beweging boven weerstand bij $11.250 gedraaid.
Peters, echter, waarschuwde dat één of andere consolidatie vóór een beweging aan $12.000 kan worden gezien, aangezien de cryptocurrency overbought op korte termijn kijkt.
„Er is alle kans dat we een kleine dip zien (hopelijk blijven we boven de $11.000). Maar het beste geval is voor waaierspel op huidige niveaus die door een looppas aan $12K in de komende dagen/weken worden gevolgd,“ Peters vertelde CoinDesk.

Schrijf u in op Crypto Long & Short, onze wekelijkse nieuwsbrief over beleggen.
Door u aan te melden ontvangt u e-mails over CoinDesk producten en gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacy policy.

Bitcoin is de afgelopen 12 uur onder druk komen te staan en is gedaald van $11.723 naar $11.450.
Met de pullback is de uurlijkse grafiek relatieve sterkte-index (RSI) teruggevallen in ondergekocht (bullish) gebied onder 70.
Patrick Heusser, een senior cryptocurrency handelaar bij Zurich-based Crypto Broker AG, gelooft dat er ruimte is voor een grotere bullish move op de korte termijn.

„De ,,waarschijnlijkheid van bitcoin die tot $14.000 van huidige niveaus toeneemt is sterker dan de kansen van een daling aan $10.500,“ Heusser vertelde CoinDesk in een bericht van de Tjilpen.

Het steunen van het stijgende geval is de opname in open rente en handelsvolumes voor toekomst die op belangrijke beurzen wordt genoteerd.

De globale open posities of de open rente stegen tot $4.3 miljard op Maandag – het hoogste niveau sinds 2 Sept.
De open rente is tot nu toe in oktober met bijna 20% gestegen.
Ondertussen, verdubbelde het handelsvolume van de toekomst tot $14 miljard op Maandag om het hoogste niveau sinds 21 Sept. te raken.
Een stijging van open rente en handelsvolumes naast een stijging van de prijs wordt gezegd om een uptrend te bevestigen.
Nochtans, kan de bovenkant dichtbij $12.000 worden afgedekt, aangezien er grote verkooporden die rond dat niveau op de V.S. worden geplaatst – gebaseerde cryptocurrency uitwisselingsMunt en sommige Aziatische platforms, volgens Heusser zijn.

Kommentare geschlossen