PlanB uttalte at individer med høy nettoverdi, institusjonelle investorer og land som sikrer seg mot kvantitativ lettelse, ville være finansieringskilden for Bitcoin.

Muligheten for Bitcoinå stige opp til $ 100.000 er drømmen til enhver hodler

Virkeligheten er at det bare kan være en drøm. Imidlertid mener PlanB, skaperen av den opprinnelige aksjestrømmen som flere ganger har blitt sitert av analytikere, noe annet og er ganske optimistisk om Bitcoin. I en nyligkvitring, sa de at å dømme ut fra historiske mønstre, Bitcoin Era prisen kan være klar for oppadgående bevegelse.

I følge teksten er tiden for den digitale valutaen å gå foran regionen på $ 10.000 nært forestående. Siden analytikeren stort sett har hatt rett, er det noen i kryptosamfunnet som tar hensyn. Han uttalte:

“Du ser hopp i modellverdi ved halvering (hvit linje) og tilsvarende fall i S2F multiple / model error (hvite prikker). På tide å gå opp. ”

I det de kalte en tidsserie som ligner på datakartene i 2019, hevdet han at det forrige diagrammet er betydelig forskjellig fra det nåværende (14. september-diagrammet), noe som indikerer at Bitcoin har en tendens til å bli en aktivaklasse. Selv om han ikke sa om dette utelukkende var slik, sammenlignet han „fasene“ i tidskartet og konkluderte med at i gjennomsnitt forventes prisen på BTC å være opp til $ 288 000 før 2024.

Så utenkelig som analysen kan være, er det ikke det mange okser i mynttmarkedet ikke har forventet. En nylig utgivelse av CT uttalte at analytikere som Michael Van De Poppe så likheter i Bitcoin-diagrammer etterKan halvere med det som ble oppnådd i 2016, det nest siste året.

14. september var han skrev:

“Hvis du vil sammenligne perioder og markedssykluser, er markedets nåværende tilstand sammenlignbar med 2016.”

Han la til at prisstigningen vil bli langsom, med kan sidelengs konsolideringer gjennom 2020 og 2021, sett i 2016.

Når du ble bedt om hvor midlene som skal drive Bitcoin til mer enn $ 100.000 ville komme fra, henviste PlanB til et blogginnlegg på S2F. Han hevdet at individer med høy nettoverdi, institusjonelle investorer og land som sikrer seg mot kvantitativ lettelse (QE), ville være finansieringskilden.

Kommentare geschlossen