Enhver, der har investeret i Litecoin i 2020, har måttet tage det på hagen meget af året. Den syvende største kryptokurrency baseret på markedsværdi så dens markedsværdi dybest set halveres fra februar-niveauer, da den handlede på omkring $ 80 til de lave $ 40’ere i midten af sommeren. Nu svæver den på omkring $ 61, og LTC-prisen holder sig selv. Og hvis du spørger Litecoin-skaberen Charlie Lee, kan LTC såvel som BTC stadig have en vis landingsbane til vækst i år.

Litecoins Charlie Lee giver ultimative BTC- og LTC-prisforudsigelser

Hvilken forskel en måned kan gøre, da august var venlig med mønten, som Lee skabte for at være sølv til bitcoins guld. Lee er også berygtet for at have aflæst alle sine LTC-beholdninger under kryptokurrency-bull run i 2017 nær LTC-pristoppen.

I mellemtiden gik Litecoins nylige prisomløb ikke tabt på Litecoin Foundation, som ser ud til at have taget dette års rutsjebane i skridt, for nylig for at have tweetet –

Bitcoins stigende tidevand

En stigende tidevand løfter alle både, og bitcoin antages bredt at være i en bullish cyklus, selvom prisen er faldet under det psykologisk vigtige niveau på $ 12.000. Litecoin skammer sig ikke for at ride på bitcoins coattails, i betragtning af at den blev lavet ved hjælp af den samme kode som Bitcoin blockchain. For Litecoin har der også været andre nyere katalysatorer, såsom Grayscale Investments, der meddelte, at dets Litecoin Trust (LTCN) er live og tilgængelig for handel for akkrediterede investorer på OTC-markederne.

Lee deltog for nylig i et interview med Ben Askren, pensioneret MMA-fighter og vært for Funky Crypto Podcast . På videoen sagde Lee, at nogle mennesker advarer om, at LTC-prisen vil gå til nul, men han hævder, at den ikke vil.

Hvis du spørger den erhvervsdrivende Marc Principato hos GreenBridge Investing, afhænger Litecoins skæbne, hvad BTC-prisen gør. Han tweetede for nylig ,

”Litecoin er på et hårdt sted. Placeringen favoriserer en falsk ud ligesom Bitcoin, MEN lyset er en indvendig baropsætning. En pause på 69 og før denne ting til midten af 70’erne, så længe Bitcoin samarbejder. ”

En ting, som Litecoin har, at bitcoin ikke er, er en grundlægger, hvis identitet er kendt, og når Charlie Lee taler, kan han normalt tromme spænding blandt investorer. I interviewet med Askren talte Lee om alt fra hans første guldkøb til hans high school wrestling dage. Litecoin-grundlæggeren mener, at investorer strømmer til guld som en butik af værdi, når den amerikanske dollar svækkes. Bitcoins brugssag som et værdiforretning har også fået styrke, da investorer søger et aktivt havn, og truslen om inflation truer med at hæve sit grimme hoved.

Kommentare geschlossen